REDESSA comença les tasques de renovació dels equips de climatització del Viver

Redacció: 19/09/2024

  • Les tasques de renovació dels equips de climatització de REDESSA Viver s’han iniciat aquesta setmana amb previsió de finalitzar al mes de desembre.
  • Aquesta actuació està centrada en l’eficiència energètica i suposa una inversió de 590.000 €, la més gran realitzada per l’empresa municipal en un edifici en actiu.

L’empresa municipal REDESSA ha començat aquesta setmana la substitució dels equips de climatització de REDESSA Viver. L’actuació es realitzarà sense interrompre l’activitat del centre d’empreses i minimitzant les molèsties pels usuaris. Amb aquest objectiu, s’ha dissenyat una actuació que es desenvoluparà en set fases o zones del centre d’empreses.

Nous equips més eficients i climatització individualitzada

La renovació d’equips de climatització de REDESSA Viver té com a objectiu millorar la qualitat del servei que s’ofereix a les empreses instal·lades, així com millorar l’eficiència energètica de l’edifici. Els nous equips de climatització són més eficients i s’instal·len de forma individualitzada en cada un dels despatxos i espais comuns del centre d’empreses, fent més fàcil la possibilitat de climatitzar només els espais que estan en ús en cada moment.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que

“REDESSA Viver és el primer dels centres d’empresa de l’empresa municipal, inaugurat l’any 1995. Aquesta posada al dia dels equips de climatització arriba després d’altres intervencions realitzades a l’edifici, com la renovació de les sales de reunions i els espais comuns. Seguim treballant per a tenir espais i serveis cada cop més sostenibles i pensant sempre en el benestar dels usuaris”.

Aquesta renovació s’emmarca dins d’un pla d’accions global de REDESSA, que contempla actuacions en diversos espais, centrades en l’eficiència energètica, el reciclatge i la reducció del malbaratament, i que comportarà una inversió de més d’un milió d’euros.

Galeria

També et pot interessar

Acte lliurament Premis TIC Catalunya Sud

Acte lliurament Premis TIC Catalunya Sud

El Foyer Marià Fortuny de firaReus Events acollirà demà, 18 de setembre, el lliurament dels Premis TIC Catalunya Sud, impulsats pel Clúster TIC i REDESSA, amb l’objectiu de reconèixer, premiar i donar visibilitat a les empreses i projectes del sector tecnològic que...