Jornada de la Proteïna

Data i horari

Dimercres 29 de maig de 09:15 h a 14:00 h

Ubicació

Fira Reus, Avinguda Bellisens, 40

Entrada

icono calendario Jornada professional

Per a explorar tendències, tecnologies i la seva aplicabilitat empresarial

El Hub Foodtech & Nutrition organitza, amb el suport del centre tecnològic Eurecat, ACCIÓ i INNOVACC, Clúster català de la carn i la proteïna alternativa, la “Jornada Proteïna Alternativa”, per explorar tendències, tecnologies i la seva aplicabilitat empresarial conjuntament amb les empreses adherides al Hub. Conduida i moderada per Mario Sánchez, divulgador científic i tecnòleg alimentari.

Les empreses interessades poden inscriure’s a la jornada al següent link: JORNADA PROTEÏNA ALTERNATIVA Entradas, Mié, 29 may. 2024 a las 9:30 | Eventbrite

El Hub Foodtech & Nutrition compta amb el patrocini de Salut i Treball i BALAÑÁ EGUÍA

PROGRAMA:

  • 9.15 h Acreditacions
  • 9.30 h Benvinguda
  • 9.40 h “El sector de la proteïna alternativa a Catalunya”. A càrrec de Giulia Diamante, líder d’equip d’anàlisi i detecció d’oportunitats sectorials d’ACCIÓ.
  • 10.00 h “Ajuts que ofereix ACCIÓ”. A càrrec de Guiomar Ibáñez, consultora sènior de la Unitat d’Estratègia d’ACCIÓ.
  • 10.10 h “Convivència proteica: Pausa a la transició, espai per a la innovació.” A càrrec de Nadia Ortega, directora de la Unitat de Nutrició i Salut del centre tecnològic EURECAT.
  • 10.30 h Taula rodona “Iniciatives i projectes en l’àmbit de la proteïna alternativa”. Amb: Jordi Calbet, CEO d’Iberinsect; Guillermo Mena, Global Research & Innovation Director de Fruselva; Mario Muñóz, CEO de Microalgae Lab; i Víctor Falguera, coordinador general del Hub de la Bioeconomia de Catalunya.
  • 11.10 h “Com em pot ajudar un clúster innovant amb proteïna alternativa”. A càrrec de Mariona Pratdesaba, directora de projectes d’INNOVACC- Clúster català de la carn i proteïna alternativa.
  • 11.30 h Cloenda
  • 11.45 h Inici del Còctel-Networking