Ponència sobre impulsivitat i dietes saludables a la Gastrofira de Riudoms (Fira de l’Avellana)

Data i horari

Diumenge 11 d'agost a les 18:45 h

Ubicació

Entrada

icono calendario Gratuït

Impulsada pel Hub Foodtech & Nutrition amb la col·laboració de la URV

El proper diumenge 11 d’agost el Hub Foodtech & Nutrition, impulsat per REDESSA, estarà present a la Gastrofira de Riudoms, en el marc de la Fira de l’Avellana – Fira de Sant Llorenç d’aquesta localitat.

A les 18:45 h, el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de hashtag#REDESSA, Josep Baiges Gispert, donarà pas a una ponència sobre la impulsivitat i els tipus de dietes en relació a la prevenció de malalties cròniques, a càrrec de Carlos Gómez, Investigador del Grup de Recerca Alimentació, Nutrició, Desenvolupament i Salut Mental de la Universitat Rovira i Virgili.

Més informació sobre el programa de la fira fent click aquí.

El Hub Foodtech & Nutrition compta amb el patrocini de Salut i Treball i BALAÑÁ EGUÍA.