Les possibilitats de la IA aplicada a aquest sector estratègic pel territori
El Hub Foodtech & Nutrition, impulsat per REDESSA i l’Ajuntament de Reus, organitzarà el proper 11 de novembre una sessió tècnica sobre les possibilitats de la IA aplicada a aquest sector estratègic pel territori. La jornada està organitzada en col·laboració amb del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, la DOP Siurana, l’Escola Agrària Mas Bové i la Cadena Ser, dins de la seva iniciativa I+D Agro.
9.15 h Acreditacions
9.30 h
Salutació
- Presenta i modera, Eva Hidalgo, cap de Continguts Ràdio Reus – SER Tarragona
- Salutació, Núria Camps, directora Ràdio Reus – SER Tarragona
Benvinguda
- Sandra Guaita, alcaldessa de Reus
- Conxita Villar, degana del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya
- Òscar Ordeig, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya
9.40 h “Ús de la IA per millorar la gestió a tota la cadena de valor del sector agroalimentari”
- A càrrec d’Agustí Jardí, soci i director acadèmic a BIMmaster PRO i soci fundador i director de l’Àrea de Consultoria a Apogea Consulting
10.20 h “Casos d’ús de la IA a l’agricultura”
- A càrrec de Cecilio Angulo, catedràtic d’IA i Robòtica de la Universitat Politècnica de Catalunya i president d’ACIA, Associació Catalana d’IA
11.00 h Taula rodona “Oportunitats empresarials de la IA al sector agroalimentari”
- Vicenç Segalés, director industrial de Frit Ravich
- Rubén Vigata, director de Supply Chain d’Alifarma
- David Comas, director d’Advanced Analytics & Artificial Intelligence de Basetis
- Fran Garcia, coordinador tècnic de CIDAFcat, Centre d’Innovació Digital Agroalimentari Forestal
11.50 h Cloenda
- A càrrec de Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA
12.00 h Cafè i networking
Inscripcions a LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL COM A EIX DE FUTUR DEL SECTOR AGROALIMENTARI Entradas, Lun, 11 nov. 2024 a las 9:30 | Eventbrite