- Les sessions es faran els dies 18 i 25 de maig al Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc de Reus i estan dirigides a joves d’entre 12 i 16 anys. L’alumnat hi treballarà els conceptes bàsics d’intel·ligència artificial, aprenentatge automàtic i programació. Les inscripcions estan obertes i les places són limitades.
El Clúster TIC Catalunya Sud organitza un minibootcamp gratuït dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys interessats a aprendre conceptes bàsics sobre intel·ligència artificial, aprenentatge automàtic i programació. L’objectiu és proporcionar a l’alumnat una introducció sòlida a aquestes àrees i oferir-los l’oportunitat de desenvolupar habilitats pràctiques mitjançant projectes guiats per experts. Els tallers es faran els dissabtes 18 i 25 de maig, de 10 a 14 h, al centre REDESSA Tecno, al Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc de Reus, i la participació és totalment gratuïta. Les inscripcions estan ja obertes al web (https://www.inntuyo.com/minibootcamp-reus) i les places són limitades.
El TIC Sud impulsa aquest minibootcamp en el marc de la seva tasca de formació i contacte directe amb el talent jove del territori. La proposta sorgeix després de la bona acollida dels tallers realitzats dins el programa Woman Tech i al llarg d’aquest 2024 s’oferiran tres bootcamps més de característiques similars. La iniciativa compta amb el suport de REDESSA i de l’Ajuntament de Reus.
Sobre el Clúster TIC Catalunya Sud
El Clúster TIC Catalunya Sud té per objectiu reforçar la projecció i competitivitat del sector tecnològic a les comarques de Tarragona, així com l’atracció de projectes internacionals per situar el territori com un hub tecnològic de referència a Europa. Així mateix, el Clúster treballa per contribuir a l’impuls de l’activitat econòmica oferint solucions tecnològiques a tots els sectors. Actualment el TIC Sud està format per una norantena d’empreses i institucions que agrupen prop de 20.000 professionals.
Sobre REDESSA
REDESSA és l’empresa municipal de l’Ajuntament de Reus que treballa al costat d’empreses, emprenedors i emprenedores, start-ups i spin-offs, per ajudar-les a fer créixer els seus projectes. Gestiona quatre centres d’empreses (REDESSA Tecno, REDESSA Cepid, REDESSA Viver i REDESSA Innovació), naus i sòl industrial. Els seus centres d’empreses ofereixen serveis adaptats, creen comunitat i promouen la col·laboració i l’intercanvi de coneixement. Aquest ecosistema aplega unes 150 empreses que sumen uns 1.500 professionals, la meitat dels quals es dediquen al sector tecnològic.